iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

25 augustus 2016

Ellie Goulding pakt de Alarmschijf

Elena Jane Goulding wordt in 2010 door de BBC uitgeroepen tot meest veelbelovende artiest. Eerder dat jaar was haar debuutalbum, “Lights” verschenen. De eerste single van dat album, Starry Eyed, bereikt ook bij ons de tipparade. In 2012 scoort ze haar eerste en vrij bescheiden hit in de Top 40 als het titelnummer van dat album de 33e plaats van de Top 40 bereikt.

In 2013 is de Britse zangeres in ons land een stuk succesvoller. Eerst leent ze haar stem aan I Need Your Love in een samenwerking met Calvin Harris. De single bereikt de 29e plaats in de Top 40. Later dat jaar scoort ze met Burn, dat wordt uitverkozen tot Alarmschijf, haar eerste top-10-hit. De track is afkomstig van de heruitgave van haar tweede album, Halcyon, nu Halcyon Days waarvan ook How Long Will I Love You in december de tipparade bereikt.

In het najaar van 2014 is ze te horen op de nieuwe track van DJ Fresh, Flashlight, die ook op het album Halcyon Days terug te vinden is. Samen met Calvin Harris bereikt ze met Outside eind november de Top 40. Ook laat de zangeres weten bezig te zijn met haar derde album, die mogelijk in 2015 verschijnt.

In 2015 is de zangeres te horen op de soundtrack bij de film Fifty Shades Of Grey op de track Love Me Like You Do, dat eind januari door Radio 538 wordt uitgeroepen tot Alarmschijf en terwijl ze met Calvin Harris nog in de top 10 staat wordt dat haar vijfde hit. Ook is ze te horen op de nieuwe track van Major Lazer, Powerful.
In november verschijnt haar derde studioalbum, Delirium, waarvan On My Mind, Something In The Way You Move en Army verschijnen.

Dan wordt het even stil rond de Britse schone,maar in Augustus 2016 levert ze met Still Falling For You een nummer af voor de soundtrack van Bridget Jones's Baby. En zoals we het al verwachten is ze terug with a BANG want het nummer wordt door Radio 538 uitgeroepen tot Alarmschijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten