iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

20 augustus 2016

Sue The Night is de nieuwe DWDD huisband

Sue the Night is komend seizoen de huisband van De Wereld Draait Door. Dat maakte Matthijs van Nieuwkerk vanochtend bekend in het radioprogramma van Giel Beelen. De Wereld Draait Door is vanaf maandag 22 augustus weer iedere werkdag te zien bij de VARA op NPO 1.

Sue the Night is de zeskoppige band van frontvrouw Suus de Groot. Met hun allereerste single werd de band meteen uitgeroepen tot Serious Talent. Hun grote doorbraak was het nummer “The Whale”, waarmee ze een 3FM Megahit scoorden. Met hun laatste single “The World Below” deden ze dat een jaar later nog een keer. In 2015 bracht Sue the Night het debuutalbum “Mosaic” uit. Hun tweede plaat verschijnt begin 2017.

De huisband speelt elke laatste vrijdag van de maand in de media-uitzending van De Wereld Draait Door. Eerdere huisbands waren Roel van Velzen, MOKE, Lucky Fonz III, Rigby, Go Back to the Zoo, Chef’Special, The Kik, Tangarine, Typhoon en Lucas Hamming.

Nieuw werk van de band is onherroepelijk onderweg, maar voor nu hebben we de single van een maandje of 5 geleden voor jullie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten