iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

20 december 2016

Stevie Wonder & Ariana Grande pakken de Remschijf


Wat een fucky Remschijf deze week!! Het is de nieuwe van Stevie Wonder en hij doet het met Ariana Grande.

Ariana Grande (1993) is actrice (vooral bekend van Nickelodeon) en zangeres. Ze groeit op in het Amerikaanse Florida. In 2011 brengt ze haar eerste single uit, getiteld 'Put Your Heads Up '. Haar tweede single ('The Way') verschijnt twee jaar later, in maart 2013. Ze werkt hiervoor samen met de Amerikaanse rapper Mac Miller. Met dit nummer breekt ze door in Amerika.

Steveland Morris wordt op 13 mei 1950 geboren in Saginaw. Hij krijgt te veel zuurstof toegediend en blijft de rest van zijn leven blind. Jaren later zegt hij hierover dat het “een geschenk uit de hemel was, daardoor kon ik me beter concentreren op mijn gehoor." Wanneer Stevie 7 jaar is, woont hij in Detroit. Het is al snel duidelijk dat hij een wonderkind is op piano, en later op drums en (mond)harmonica. Hij wordt ontdekt door een lid van The Miracles en ge├»ntroduceerd bij Motown oprichter Berry Gordy.
Gerelateerde afbeeldingNu doet Stevie het met Ariana en dat is wel een heel erg fijne samenwerking en ze hebben "Faith" dat het een hit wordt!!
Het nummer Faith werd geschreven door Ryan Tedder en Benny Blanco en is onderdeel van de soundtrack van Sing.

Afbeeldingsresultaat voor ariana grande

Geen opmerkingen:

Een reactie posten