iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

31 januari 2017

Draaischijf voor Martin Garrix & Dua LipaMartin Garrix en zangeres Dua Lipa hebben samen een nummer opgenomen. Het lied, getiteld Scared To Be Lonely, werd maandag voor het eerst door de Nederlandse dj gedraaid bij een optreden in Myanmar. 

Een fragment van het nummer kwam al snel op internet terecht, iets wat waarschijnlijk nog niet de bedoeling was. "Volgens mij is de aap uit de mouw gekomen", twitterde Dua Lipa.

De samenwerking is Garrix' tweede met een internationaal bekende zangeres. Vorig jaar lanceerde hij een nummer met de Amerikaanse Bebe Rexha: In The Name Of Love.

De nummer 1 DJ van de wereld timmert op deze manier lekker aan de weg want we gaan er gemakshalve maar even van uit dat dit zijn volgende dikke hit gaat worden.
De clip bij het nummer is opgenomen in Schotland en is mede door de Schotse natuur een fraaie clip geworden. De clip staat overigens pas sinds 26 januari online maar gaat de 10.000.000 views vandaag of morgen al bereiken.

Dua Lipa komt overigens binnenkort naar Nederland voor een optreden en dat zal ze gaan doen in TivoliVredenburg te Utrecht op 9 april.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten