iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

16 januari 2017

KREAM doet het met Clara Mae
Kream is een Noors duo dat voornamelijk produceert en wordt gevormd door de broers Daniel en Markus Slettebakken (ja tis echt waar ;o)). De broers hebben al diverse tracks en remixen op hun naam staan. Zo zijn ze betrokken geweest bij onder andere ‘Talking Body’ van Tove Lo. Kream wordt nu al getipt als de opvolger van landgenoot Kygo. De naam Kream staat voor ‘Kash Rules Everything Around Me’.

En de nieuwste single van de heren is Taped Up Heart en de vocalen die je hoort zijn dan weer van Clara Mae, die we wellicht beter kennen als Clara Hagman. En als dat ook nog geen lampjes bij je doet branden dan helpen we je nog een stukkie.

In 2009 werd Clara gevraagd om samen met Julia Williamason de zangeressen Jenny en Linn Bergen van Ace of Base te vervangen. Ace of Base scoorde in de jaren ’90 wereldhits als ‘All That She Wants’ en ‘The Sign’. In 2010 bracht het nieuwe Ace of Base het album The Golden Ratio uit maar het werd niet wat men er van verwachte en Clara hield het in 2012 dan ook voor gezien en verliet Ace of Base.

In 2014 verliet ook Julia de groep, die officieel nog steeds bestaat.
In 2014 startte Clara Hagman haar solocarrière onder de naam Clara Mae. Sindsdien bracht ze diverse singles uit en nu is ze dus te horen op de nieuwe single van KREAM.
Het nummer is in de herfst van 2016 al uitgebracht maar dreigt nu pas over te waaien naar ons landje, wij vinden dat helemaal niet erg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten