iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

3 november 2012

Afrojack knalt met Annie's Theme

Het is booming zaterdag geloof ik vandaag, de hits zijn niet aan te slepen en ik weet niet waar te beginnen.
Allereerst is daar de nieuwe Afrojack en die draagt de veelzeggende titel Annie's Theme.
En Nick v/d Wall zoals Afrojack in het echt heet zei daar over dat het een instrumentale track is en dat het eigenlijk geen naam nodig heeft. Maar om het beesie toch een naamie te geven koos hij spontaan voor Annie's Theme aangezien de vraag gesteld werd door Annie Mac van de BBC radio. En Annie's Theme zou je dan weer kunnen vertalen naar Anybody's Theme en dus een track voor iedereen die daar behoefte aan heeft.



En behoefte krijg je wel als je dit nummer hoort, behoefte om te dansen hebben we het dan over he.
Wat een heerlijke vette opvolger van Rock The House is dit zeg.
De sound van Annie's Theme doet je een beetje denken aan de Afrojack classics Replica en Selecta en hij lijkt met deze track weer helemaal terug te zijn aan de top. Niet dat hij is weggeweest want als hij zelf niet in de hitlijsten stond dan was er altijd wel een remix van hem die ergens in de lijsten te vinden was.
De titel is overigens nog wel een soort van werktitel en we weten pas zeker hoe de track gaat heten zodra hij officieel gereleased is en die datum staat op 7 November geplanned.
Wat ons van Greatest-Hits betreft is dit 1 van Afrojack zijn beste songs tot nu toe en dat belooft alleen maar veel goeds voor de toekomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten