iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

27 november 2012

Di-rect steekt samen met Kern Koppen bij elkaar en brengen Say Something

DI-RECT en Kern Koppen, voor sommigen wellicht een verrassende combinatie, maar voor ons vanzelfsprekend! De vriendschap gaat al ver terug, al in 2000 maakten we samen de regionale Haagse podia onveilig en een aantal jaar later toerden we samen door Nederland, Kern Koppen toen nog als 'Haagse Bluf' in ons voorprogramma.

Inmiddels gaat de creatieve samenwerking veel verder, zo maakte Frank (Ki) onlangs verschillende van onze videoclips, zoals Natural High, Young Ones & Long Way Home. Bovendien werkte Marcel eerder al mee aan het debuut album van Kern Koppen, "Één", en maakten Kern Koppen en DI-RECT afgelopen zomer deel uit van de Jam de la Crème delegatie die een week lang het Sziget festival in Boedapest op zijn kop zette.

De vraag was dus niet OF het ooit van een samenwerking zou komen, maar wànneer...Het antwoord is NU, een aantal weken terug zijn we de studio ingedoken en zijn we aan de slag gegaan met Say Something, wat heeft geresulteerd in een te gekke samenwerking!

Met veel liefde en inspiratie heeft een groot team van toegewijde werkbijen dit grote videoproject uit de was getrokken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten