iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

4 november 2012

Nieuwe single van Ilse DeLange wordt toch niet Magic

Helaas is onderstaand artikel niet waar en hebben wij ons op het verkeerde been laten zetten door Ilse op twitter. Des al nietemin blijft het een fijn nummer en daarom laten we het bericht gewoon staan maar het klopt dus niet vandaar deze toevoeging ;o)

Terwijl Winter Of Love deze week weer stijgt in de UP40 hebben wij al wat signalen opgevangen over wat de eventuele opvolger gaat worden van dit prachtige lied.
Het is nog niet 100% officieel maar het heeft er alle schijn van dat Magic de 3de single gaat worden van het top album Eye Of The Hurricane. En dat belooft volgens ons dan weer een hele dikke hit te worden want ook dat nummer ligt goed in het gehoor, zingt lekker mee en zit verdomd goed in elkaar.
Een aantal signalen kwamen we op internet tegen, en het bericht wat ons deed besluiten het met jullie te delen was een tweet van Ilse zelf. Kijk hieronder maar wat ze er zelf over zei.



Binnenkort hopelijk de bevestiging van Ilse zelf via haar Website of twitter, maar nu alvast voor genieten van Magic doe je hier bij Greatest-Hits.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten