iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

5 november 2012

Nieuwe single van Carice van Houten heet Particle Of Light

Hoewel het met haar debuut single Emily in de Top40 niet is gelukt (bleef steken in de Tipparade) staat deze nog altijd hoog in onze eigen UP40. Maar Carice is niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft de afgelopen nachten weer en wind getrotseerd om haar nieuwe videoclip te schieten bij het prachtige nummer Particle Of Light wat ze samen met Antony Hegarty van Antony & The Johnsons opnam.
Dit nummer heeft Carice al eens voorafgaand aan de release van haar album op youtube (begeleid door een simpele clip) wereldkundig gemaakt, maar nu wordt het dus officieel haar 2de single.
En daar zijn wij van Greatest-Hits enorm blij mee want het is een juweel van een nummer.
De zwoele stem van Carice past fantastisch bij de van emotisch overlopende stem van Antony en samen vormen zij een 1 + 1 is meer dan 2 combinatie.
Of Antony ook in de clip van Carice te zien is weten we nog niet want de clip is nog niet af.
Of dit nummer aan zal slaan bij het grote singles kopende publiek blijft natuurlijk de vraag. Maar zeker is wel dat Carice laat zien en horen dat ze meer is dan een geweldige actrice.
Haar album gaat in ieder geval wel als zoete broodjes over de toonbank en binnenkort is ze ook nog live te bewonderen want ze staat 25 november in de HMH in het voorprogramma van niemand minder dan Rufus Wainwright.

Op de foto boven is overigens te zien hoe Carice heeft moeten afzien de afgelopen nachten tijdens de videoshoot. Dikke dekens voor Carice en we menen daar ook een soort van slaapzak om haar benen te zien, en de andere dames zijn voorzien van regenkleding en paraplu's dus afzien was het zeker ;o)
Maar eenmaal binnen kon ze weer luisteren naar Particle Of Light en dat moet je toch weer een warm gevoel bezorgen.

Voorlopig nog even de eerder door Carice vrijgegeven clip bij Particle Of Light, maar zodra de echte videoclip beschikbaar is vind je hem hier op Greatest-Hits.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten