iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

5 november 2012

Top2000 Classic

Nog een krappe 2 weken en dan gaat de Top2000 weer van start op radio2 met als eerste de stemweeg van 18 november tot en met 25 november. Op de 25ste is dus de stemfinaledag en op die dag is onherroepelijk weer een spectaculaire actie geplanned.
Wij van Greatest-Hits zijn fan van de Top2000 en dus gaan we er vanaf vandaag dagelijks aandacht aan besteden door middel van de Top2000 Classic.
Iedere dag doen we dus een greep uit de Top2000 kast van vorig jaar en die clip zetten we voor je op de weblog.
Heb jij nou ook een plaat die je eigenlijk wel wil promoten zodat er aandacht op de plaat wordt gevestigd en hij misschien wel hoger eindigt dit jaar, stuur hem dan naar Greatest-Hits.

Vandaag trappen we af met een nummer dat vorig jaar op de 79ste plek is geƫindigd terwijl hij het jaar ervoor op 54 stond.
Een kleine bio van de man:

Robert Nesta (Bob) Marley (Nine Miles, 6 februari 1945 – Miami, 11 mei 1981) was een Jamaicaans reggae-artiest. Hij wordt ook The King of Reggae genoemd. Hij was een van de belangrijkste verantwoordelijken voor de doorbraak van reggae buiten Jamaica en gold tevens als belangrijk voorvechter van het rastageloof.
Bob Marley had tijdens de jaren 70 over de hele wereld enorme reggaehits, als No Woman, No Cry en I Shot the Sheriff. Hij bracht bekende reggaealbums uit als Exodus en Uprising. Samen met zijn vrouw Rita Marley is hij het symbool voor de rastafari-beweging.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten