iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

22 december 2012

Ali B imponeerd met Koos Alberts op volle toeren

Iedereen kent ondertussen het succesvolle programma Ali B Op Volle Toeren wel van Ali B en consorten. En wekelijks verrast hij dan met een nieuwe versie van een oude Nederpop klassieker.

En zo ook deze keer weer want hij liet Nino de strijd aan gaan met niemand minder dan Koos Alberts. En Koos zette Nino voor het blok door hem het liedje "Ik Verscheurde Je Foto" te geven om mee aan de slag te gaan.

En wat daar uit is gekomen is werkelijk kippevel van de bovenste plank geworden. Het refrein is zo ongeveer het enige nog wat herkenbaar is van het origineel en wordt weer zeer fraai gezongen door Brownie Dutch. En voor het refrein gaat Nino los met een rap waarin hij verteld hoe Koos uiteindelijk in de rolstoel belande en hoe zwaar hij het daar mee had.
Dan komt het refrein en daarna is Ali B aan de beurt die een iets opbeurender verhaal verteld maar wat bij Koos en zijn vrouw Joke ook diep in het hart binnen komt.

Ali B brengt in Op Volle Toeren samen met Brownie Dutch de oude klassiekers naar een heel nieuw level toe en bewijst hiermee dat de nummers van toen sterk genoeg zijn om ook in 2012 te rocken.
En daarnaast geeft hij rappers die hard aan de weg timmeren om het te maken in de muziek een venster om zich te laten zien en horen.
Menig rapper heeft zich mede dankzij Ali B Op Volle Toeren al kunnen verzekeren van meer commercieel succes want onder andere Kleine viezerik, Fresku en KEIZER zien we sinds hun optreden in Ali B zijn programma veel vaker opduiken op tv in programma's als Fort Boyard en zelfs The Voice Of Holland.

Ali B heeft met dit format echt een top programma in handen wat van ons best in aanmerking mag komen voor de grote prijzen want hij brengt 2 totaal verschillende muziekwerelden bij elkaar en laat daardoor weer iets moois ontstaan.

En Nino Ft. Ali B & Brownie Dutch - Ik Verscheurde Je Foto is daar een goed voorbeeld van.
In de clip zie je oude beelden van Koos Alberts afwisselen met beelden van hoe Koos en zijn vrouw Joke de nieuwe versie beleven in de studio bij Ali B en dat is echt prachtig om te zien.

Kijk en luister naar Ik Verscheurde Je Foto enGENIET.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten