iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

21 december 2012

Jon Bon Jovi maakt filmsong

Jon Bon Jovi staat op het punt om met zijn band Bon Jovi een nieuw album te lanceren, maar dat weerhield hem er niet van om ook nog wat soloactiviteiten te doen. En zo kwam het dus dat hij sinds lange tijd weer eens een filmsong schreef en inzong.
Voorafgaand aan de clip van een liveperformance die we je gaan laten zien verteld Jon dat hij graag weer eens een filmsong wilde maken en van het 1 kwam het ander en er melde zich een producer.

En zo kwam het dat Jon de song "Not Running Anymore" schreef voor de film Stand Up Guys met niemand minder dan Al Pacino, Christopher Walken en Alan Arkin.

Hieronder een beknopte omschrijving waar de film over gaat.

Stand Up Guys
Een groep gepensioneerde gangsters besluit nog eenmaal samen te komen voor één laatste epische nacht. Val (Pacino) heeft er net een gevangenisstraf van 28 jaar opzitten, enkel en alleen omdat hij weigerde één van zijn criminele vrienden te verraden. Zijn beste vriend Doc (Walken) haalt hem op aan de gevangenispoort, en de twee nemen al gauw contact op met een andere oude vriend, Hirsch (Arkin). Hun band is nog steeds erg sterk en de drie halen oude herinneringen op. Ondanks hun leeftijd zijn hun capaciteiten om herrie en onrust te veroorzaken nog steeds intact. Kogels vliegen in het rond wanneer ze een hilarische poging wagen om de decennia van misdaad, drugs en seks die ze gemist hebben te compenseren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten