iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

9 december 2012

Sandra van Nieuwland zou Caro Emerald gecoverd hebben

Het was vrijdagavond bloedstollend spannend bij The Voice Of Holland in de groep van Trijntje Oosterhuis. Wie ooo wie zou er naar de finale gaan van de dames die beide een dijk van een reputatie hebben opgebouwd tijdens de live shows.
Zou het Sandra van Nieuwland worden die iedere week weer verraste met een nummer wat ze volledig naar haar hand had gezet en ingetogen te gehore bracht, of zou het toch Leona Philippo gaan worden die wekelijks een show op het podium neer zette waar de vonken van af sprongen.

Heel Nederland voorspelde Sandra in de finale en velen zagen haar die ook winnen, maar er was ook kritiek op de performance van Sandra. Zo zou zij iedere week het zelfde kunstje flikken en een nummer dramatisch lang uitrekken qua zanglijnen waardoor de kunst er na 2 weken van af zou zijn.
En Leona voelde zich waarschijnlijk wel prettig in de rol van underdog en deed gewoon haar ding en knalde er vooral uit tijdens haar performance van Addicted To Love.

Afgelopen vrijdag is dan ook gebleken dat het niet heel veel scheelde tussen de dames maar met een miniscuul verschil kwam de naam Leona groot in beeld en Sandra was dus niet door naar de finale.
Vele mensen baalde en waren voornamelijk ook benieuwd naar het nummer wat Sandra zou hebben gezongen in de finale.
Goed nieuws voor die mensen want Greatest-Hits heeft de opname van dat nummer te pakken gekregen en je kunt hem hieronder gaan horen.
Het is een bewerking geworden van Caro Emerald's  A Nigt Like This die door Sandra is veranderd in een zwoele ballad waar de kwaliteit weer van af spat maar waaraan ook te horen is wat de tegenstanders van Sandra bedoelde met dat langdradig maken van een nummer.
Het is een stijl waar je van moet houden en de term "if you don't love it, you hate it" gaat hier denk ik uitstekend op.

Des al nietemin zien wij voor Sandra ook wel een geweldige toekomst in de muziekbizniz in het vooruitzicht. Nederland heeft haar eigen Lana Del Rey hebben we al horen roepen in de wandelgangen en als dat geen compliment is weten wij het ook niet meer.

Of de track alsnog op single gaat verschijnen weten we niet maar als dat niet zo is kun je er hier gewoon dagelijks van komen genieten.

2 opmerkingen:

  1. Echt een toplied!! Wat kan ze toch geweldig zingen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een toplied!! Wat kan ze toch geweldig zingen!!

    BeantwoordenVerwijderen