iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

1 december 2012

Will.i.am Ft. Britney Spears nu al hit in Europa

Will.I.Am is op dit moment de meest gevraagde artiest op deze hele aardkloot als je het ons vraagt.
Er is geen artiest die niet met hem wil samenwerken en alles wat hij doet lijkt in goud te veranderen.
En dus leek het Britney Spears ook wel leuk om weer eens wat met hem op te nemen. Eerder al schreef Will.I.Am het nummer Big Fat Bass voor Britney en dat staat op haar laatst uitgebrachte album Femme Fatale.
Will.I.Am zijn nieuwe album zou eigenlijk al verkrijgbaar moeten zijn maar doordat er enkele nummers gelekt zouden zijn heeft hij besloten de release tegen te houden en de gelekte nummers te vervangen voor nieuwe nummers.
1 van die nummers is dus met Britney die hiermee haar zangcarrierre nieuw leven hoopt in te blazen.
Het is overigens weer een samenwerking tussen 2 artiesten die zich als jurylid aan een talentenjacht hebben gekoppeld. Zo hebben we Maroon 5 al met Christina Aguilera gehad, Christina Aguilera deed het op haar beurt weer met Cee Lo Green en nu is daar dus Will.I.Am met Britney Spears.

Opvallend is dat dankzij de Franstalige gebieden Will.I.Am, samen met Britney binnen komt op 29 in de €uroparade top40, en dat is ongewoon, omdat Will.I.Am normaal toch eerst scoort dankzij de Britse Eilanden, gevolgd door de Benelux en de Duitstalige gebieden, waarna de rest pas volgt.

Het is dus een kwestie van tijd totdat ook hier Scream & Shout een dikke hit is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten