iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

28 juni 2013

Eddy Murphy op de reggae toer samen met Snoop Lion

We kennen hem allemaal natuurlijk uit films als Beverly Hills Cop deel 1 tot en met deel 236, en we kennen hem als keiharde comedian in zijn stand-up show RAW.
Maar als zanger zullen niet veel mensen van hem gehoord hebben. We hebben het natuurlijk over de goedlachse Eddy Murphy.
Okay, ergens in 1985 wist hij het tot de tipparade te brengen met het zogenaamd vrolijke "Party All The Time". En in 1993 kwam hij nogmaals met een single op de proppen waarbij hij zelfs de hulp van niemand minder dan Michael Jackson had in geroepen. Die plaat heette Whatzupwitu maar flopte ook op een niet te verstane wijze.
Daarna werd het angstvallig stil rond om de zanger Eddy Murphy en hoorde we alleen nog maar van de acteur.
Maar de stilte wordt gebroken en Eddy doet wederom een gooi naar de sterrenstatus als zanger.
Maar of dat ook gaat lukken valt nog te bezien want als we eerlijk zijn is "RedLight" geen hoogstaande track en aan de video is ook net ff te weinig aandacht besteed.
Okay, de reggae klanken zijn heerlijk en doen je verlangen naar Bob Marley en een goeie joint, maar verder was de fantasie er snel van af.
Snoop Dogg of beter gezegd Snoop Lion schuifelt een beetje door het beeld heen of zit in de keuken een beetje wiet te roken, terwijl Eddy steeds weer met andere kleding aan verschijnt terwijl de mensen om hem heen dezelfde kleren blijven dragen.
We hopen voor Eddy dat het vanaf volgende week 25 tot 30 graden wordt zodat de song dankzij extreem zomerweer alsnog een kansje maakt om de hitlijsten te betreden. Slaat het weer niet om dan zal ook Eddy's 3de poging als een nachtkaarje uitgaan.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten