iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

24 februari 2015

Gers pakt samen met Marco de Draaischijf

De Draaischijf van deze week gaat naar een rapper die in 2009 in Nederland en Vlaanderen bekend werd vanwege zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single Broodje Bakpao.
We hebben het dan natuurlijk over Gers Pardoel die kort na het succes van Broodje Bakpao definitief doorbrak met zijn nummer 1-hit "Ik neem je mee".
Na die ongekend grote hit (Succesvolste Nederlands(talig)e Top 40-hit ooit) bracht Gers nog een 10-tal single uit maar geen enkele wist het succes van "Ik Neem Je Mee" te overtreffen. En nu heeft Gers Pardoel zijn nieuwe single en videoclip gelanceert! De titel van de single is "De Schemer" en het is afkomstig van zijn laatst verschenen album De Toekomst Is Van Ons, dat eerder al een top 10 notering bereikte in de Nederlandse album charts. Op de nieuwe single is ook niemand minder dan Marco Borsato te horen en dat is de 2e keer dat de heren samenwerken op 1 single. Eerder al brachten zij samen de track "STEM" uit en nu is het dus de beurt aan "De Schemer"
Van Marco zelf kunnen we overigens ook weer nieuw werk verachten want voor volgende maand staat er een nieuwe single geplanned. "De Schemer" is al weer de vijfde single van Gers zijn langspeelplaat en de videoclip ging18 februari in première.
Wij van Greatest-Hits vinden het weer een ongekend lekkere plaat en hebben hem tot Draaischijf uitgeroepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten