iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

1 januari 2013

Gelukkig Nieuw Jaar


Wij van Greatest Hits wensen onze bezoekers en followers een waanzinnig goed, gelukkig en muzikaal 2013 toe. En we hopen jullie dit jaar weer te kunnen en mogen voorzien van vele nieuwe hits en oude muziekgebeurtenissen die het vermelden waard zijn.

Ook gaat er weer een jaar 20Under en UP40 van start en daarbij hopen we dit jaar nog meer samenstellers te vinden die willen helpen om de interactieve hitlijsten nog spannender en unieker te maken als dat ze al zijn.

Wij zijn in November 2012 met de weblog gestart als hobby, maar dat we 2 maanden later al op ruim 11.000 views zouden staan hadden we niet durven dromen.
Dit hebben wij uiteraard niet alleen voor elkaar gekregen, daar hebben jullie kei hard bij geholpen.

Via twitter hebben wij menig artiest bestookt met artikeltjes over hem of haar en ook al leek dat soms een beetje op spam, ze konden het toch waarderen en retweete de berichten graag waardoor wij weer een groter publiek bereikte.

En daarvoor willen wij ook de artiesten bedanken natuurlijk.
Mede dankzij retweets van o.a. Carice van Houten, Ellen ten Damme, Leonie Meijer, Christiaan Hof, The New Shining, Asmannen, Tjeerd Ooosterhuis, Leona Philippo, Tessa Belinfante, Giianno, Keizer, Hadewych Minis, Angela Groothuizen, Sway, Tur_G, Rachel Kramer, Ben Liebrand, TheDizzyDJ, KozmikDJ, Elementary Penguins, Pascal Redeker, The Souldiers, Kim-Lian van der Meij, Einsteinbarbie, Tygo Gernandt, Rosa Ana, Party Piet Pablo, Antje Monteiro, JMD en Wyldstylez hebben wij de afgelopen 2 maanden kunnen groeien tot waar we nu zijn en we hopen dus komend jaar nog verder te groeien en een echte thuisbasis te worden voor iedereen die op zoek is naar de nieuwste muziek en de mooiste verhalen.

Om maar gelijk goed van start te gaan hebben we niet de grijsgedraaide ABBA versie van Happy New Year voor je maar een spik splinter nieuwe versie door Rhe De Ville.

Enjoy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten