iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

21 februari 2013

Talent Achi-Boy schrijft indrukwekkend lied voor zijn zusje

Bij Greatest-Hits willen we niet alleen maar knallen met de heetste hits, maar hebben we ook plek voor opkomende talenten en mensen met een boodschap die recht uit het hart komt.
En die combinatie van opkomend talent en recht uit het hart zijn allebij van toepassing op Achi-Boy.

Achi-Boy is 16 en was de jongste deelnemer aan Diversity Day NL 2012 (#DivDayNL). In zijn eentje won hij de finale rap. Zijn muziek is ge├źngageerd. Anne van Hoezo Anders was benieuwd naar deze jongste deelnemer aan DivDay en vroeg wie Achi-Boy nu eigenlijk is.

Achi-Boy is een rapper die is geboren en getogen in Utrecht. Hij rapt over dingen die hij heeft meegemaakt en wat hij om zich heen ziet gebeuren. Hij heeft ondanks zijn jonge leeftijd al veel meegemaakt en dat heeft zo zijn 'littekens' achtergelaten. En dat is precies waar hij over rapt en juist daarom deed hij mee aan DiversityDay. Met het prijzengeld wat hij gewonnen heeft, heeft hij zijn homestudio ingericht. Rappen is zijn hobby en zijn droom en ooit hoopt hij net zo succesvol te zijn als The Opposites en Yes-R

Met het optreden tijdens de talentenjacht van DiversityDay heeft Achi-Boy weer wat extra ervaring opgebouwd. Hij heeft al veel optredens gedaan en repeteerd veel samen met Yeasiin en Najiddriss-b waarmee hij de rapgroep Forza heeft opgericht. Forza rapt over wat de jongens meemaken in hun dagelijke leven. Door hun raps willen ze het respect afdwingen wat ze verdienen als jonge rappers. 

En met dat respect komt het wel goed als je Achi-Boys laatste single beluisterd. Dit nummer heet ik mis je en hij heeft het speciaal geschreven voor zijn veel te jong overleden zusje.
Het is indrukwekkend om te horen hoe Achi-Boy het verdriet van zich af rapt en in zijn rap verteld hoe het kon dat zijn zusje door medisch falen vlak na haar 2de verjaardag kwam te overlijden.
Ze zou nu net 3 zijn geworden, maar dat heeft niet zo mogen zijn. maar als een soort eerbetoon aan haar bracht Achi-Boy dus Ik Mis Je uit en dus steunen wij deze jonge rapper graag door hem zijn lied op Greatest-Hits te laten rappen.
Als je een beetje respect hebt voor Achi-Boy dan deel je dit met velen. 

Wil je Achi-boy volgen in zijn route naar succes?
Volg hem op twitter: https://twitter.com/AchBMUSIC
Facebook: http://www.facebook.com/achiboy.forza
Hyves: www.achi-boy123.hyves.nl

Luister hier naar het indrukwekkende Ik Mis Je van de net 16 jarige Achi-Boy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten