iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

10 maart 2013

Arash ft Sean Paul - She makes me go

In Duitsland staan ze op nummer 9 in de iTunes download top100, en in Zwitserland inmiddels al op 11. Maar in Nederland lijkt het niet zo te willen lukken met deze toch verrassend lekkere plaat.
Alhoewel.......ze zijn inmiddels al wel in de 20Under opgedoken dankzij een aantal bezoekers van ons blog die de plaat in hun favoriete top10 hebben opgenomen.
Uiteraard zijn we benieuwd of de rest van Nederland de plaat ook zal gaan oppakken.
De sound kan je wellicht bekend voorkomen want diehebben ze geleend van Ice Mc - Think About The Way. Maar onder het motto, beter goed gejat dan slecht verzonnen vinden wij dat helemaal niet erg natuurlijk.

Arash is een Iraans zanger , tekstschrijver en muziekproducent woonachtig in het Zweedse Malmö. Zijn volledige naam is Arash Labaf. Hij groeide op in de Iraanse hoofdstad Teheran en emigreerde op tienjarige leeftijd naar Zweden. Hij was al van kindsaf met muziek bezig maar pas vanaf na zijn studiejaren nam dit serieuze vormen aan.

Hij begon eerst met het schrijven en produceren van muziek. Hij zat maandenlang in de studio maar niet voor niets. Zijn eerste single 'Boro boro' werd een grote hit. Deze single kwam uit in september 2004. Hierna kwam ook zijn single 'Tike tike kardi' uit.
Arash produceerde ook een single met de bekende DJ Aligator, ook van Iraanse afkomst. De song heet 'Music is my language'.

In 2009 deed Arash mee aan het Eurovisiesongfestival 2009 in Moskou. Samen met zangeres AySel vertegenwoordigde hij Azerbeidzjan met het nummer Always. Ze werden derde.
In 2010 was Arash één van de songwriters van de Zweedse inzending voor het Junior Eurovisiesongfestival 2010. Josefine Ridell heeft het lied 'Allt Jag Vill Ha' gezongen in Minsk (Wit-Rusland) en werd daar 11e voor Zweden.

Sean Paul kennen we natuurlijk allemaal van zijn dancehall hits "Make It Clap" "Get Busy" en "Got 2 Luv U" en op She Makes Me Go is zijn invloed ook weer duidelijk te horen.
Een heerlijke plaat waar we deze zomer hopelijk meer van gaan horen hier in Nederland. En uiteraard hoorde je hem voor het eerst hier bij Greatest-Hits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten