iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

18 maart 2013

Armin van Buuren's vijfde studioalbum komt er aan

Bron: entertainmentbusiness.nl
Armin van Buuren heeft de smaak te pakken en is back met een nieuwe single.
This Is What It Feels Like is een heerlijke dancetrack die door Trevor Guthrie wordt voorzien van de nodige vocalen.
Voorafgegaan door This Is What It Feels Like (feat. Trevor Guthrie) verschijnt op 3 mei aanstaande een nieuwe studioplaat van Armin van Buuren. Het album gaat Intense heten en wordt uitgebracht op Van Buurens eigen label Armada Music.

Intense is de langverwachte opvolger van het album Mirage, waarmee Van Buuren in 2010 een derde plaats als hoogste positie in de Album Top 100 behaalde. ’s Werelds populairste dj heeft bijna drie jaar aan Intense gewerkt. Dat heeft geresulteerd in een album dat verschillende stijlen binnen en buiten de elektronische dancemuziek samenbrengt. Eerste single This Is What It Feels Like vormt daarvan een mooi voorbeeld met elementen uit de dance-, rock- en popmuziek.

Voor de track werkte Van Buuren samen met de 40-jarige singer-songwriter Trevor Guthrie, voormalig zanger van de Canadese popgroep SoulDecision. De clip van This Is What It Feels Like werd opgenomen in de Nevada-woestijn, tussen Los Angeles en Las Vegas. In het kader van zijn huidige wereldtour A State of Trance 600: The Expedition reist Armin van Buuren komende weken af naar Kuala Lumpur, Mumbai, Miami, Guatemala en New York. De bijna uitverkochte tourfinale vindt op 6 april aanstaande plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De laatste kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via www.astateoftrance.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten