iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

16 maart 2013

Ferry Doedens zingt titelsong van de Blauwe Bank

Vanaf vrijdag 22 maart beleeft De Telegraaf de primeur van de eerste Nederlandse Online drama serie 'De Blauwe Bank'. Naast de 30 afleveringen, genaamd webisodes (van elk circa 3 minuten), worden er ook 30 making of's van dit introductieseizoen uitgezonden.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor GTST'er Ruud Feltkamp (Casper), Gaby Blaaser (Nynke), GTST'er Pip Pellens (Britte), Pim Wessels (Mick) en Pamela Teves (Moniek). De Blauwe Bank is bedacht, geschreven, geproduceerd en geregisseerd door aanstormend talent Tim Satony.

De drama serie 'De Blauwe Bank' vertelt het verhaal over jongvolwassenen die werkzaam zijn in een grote supermarkt keten genaamd 'De Supermarkt'. In dit introductieseizoen zal de kijker te zien krijgen wie de 10 personages van de serie zijn. We ontdekken hun grootste geheimen, problemen en krijgen inzicht in hun huidige thuissituatie. Zo heeft Casper problemen op school en moet verantwoording afleggen bij zijn ouders, moet Ronald kiezen tussen zijn werk en zijn gezin wegens afpersing. En komt weer een ander in de verleiding zijn vriendin te bedriegen. Het introductieseizoen speelt zich af voordat de personages elkaar allemaal treffen in 'De Supermarkt'.

'De Blauwe Bank' is een Online drama serie met diverse thema's en schetst veel herkenbare situaties voor jong en oud.

En de officiƫle titelsong van de nieuwe serie 'De Blauwe Bank' gezongen door Ferry Doedens die we natuurlijk allemaal kennen als Lucas in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten