iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

17 april 2013

De Speeldoos brengt een 2de Speeldoos uit

Het is zover de Tweede Speeldoos is uit – een heus muziekdoosje met een speelmechaniekje, dat een melodie afspeelt van één van de liedjes. In het prachtig vormgegeven doosje zit een CD met zes nieuwe liedjes van dit duo. Met titels als “Geen Mens Helpt Mij De Winter Door” en “Nooit Verliefd” belooft het weer een krachtige, ontroerende en soulvolle verzameling te worden.
Deze keer zijn de teksten ontstaan door gesprekken met een acteursgroep van verstandelijk beperkte mensen (Theater Kleinkunst). Torre Florim vertelt hierover: “Het is een groep van 17 acteurs, allemaal heel verschillend in hun beperking.. Sommigen hebben het syndroom van down, anderen hebben bijvoorbeeld een vorm van autisme.
Roos en ik hebben alle acteurs geïnterviewd. Op basis van hun verhalen, karakters en de algehele sfeer hebben we liedjes gemaakt."

De vorige keer was De Speeldoos maar op enkele plaatsen als live-act te zien en te horen. Deze keer wordt dat anders: vanaf april 2013 zullen Roos en Torre, begeleid door muzikanten van De Staat en Roosbeef te zien zijn op clubs en festivals in het hele land.

Vanavond waren ze te zien in De Wereld Draait Door met het nummer Dansen Met Jou en ook dat rockt als een malle. Maar wij gaan niet die minuut herhalen, nee wij hebben de kakelverse videoclip voor jullie van dit fraaie project.

Je kan de Speeldoos HIER bestellen

De Speeldoos is de naam voor het duo dat bestaat uit:
Torre Florim (de Staat) – zang en gitaar
Roos Rebergen (Roosbeef) – zang en piano 

En de medemuzikanten:
Tim van Oosten – percussie
Tim van Delft – drums
Jop van Summeren – basgitaar
Vedran Mircetic - gitaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten