iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

20 april 2013

Studio Killers brengen in juni hun eerste album uit

Eindelijk gaat het dan gebeuren, Studio Killers komen met een volledig album.
Ze braken door in 2011 met Ode To The Bouncer wat een wereld hit werd. Vervolgens kwamen zij met Eros And Apollo maar dat nummer flopte min of meer in de hitlijsten terwijl het in de UP40 nog wel redelijk succesvol was. En nog niet zo lang geleden brachten ze All Men Are Pigs uit maar ook die flopte weer.

vanaf dat moment dachten velen mensen dat Studio Killers een hele stille aftocht zouden blazen maar niets blijkt gelukkig minder waar.
Want vanavond was Cherry ineens terug op youtube met een aankondiging voor een compleet album.
Het album moet gaan verschijnen in juni en of de tot nu toe uitgebrachte singles er ook op staan of dat het louter nieuwe tracks worden is nog niet betreft.
Er zwerven wel al een aantal mogelijke artworks rond op internet maar ook daar weten we niet zeker van welke het gaat worden.



Studio Killers is een virtuele band, ontstaan in 2011, bestaande uit drie getekende personages. De stemmen zijn van Philip Larsen (Denemarken), Teemu Brunila (Finland) en Darren Stokes (Verenigd Koninkrijk). Teemu Brunila vertolkt Cherry. Wie Goldie Foxx en Dyna Mink vertolken is onbekend.

Het muziekgenre is elektronische muziek. Hun eerste single is Ode to the bouncer, een mix van de Britse producer James F. Reynolds, die ook hits mixte van Tinie Tempah, Jessie J, Pixie Lott,Selena Gomez en The Saturdays.

Check hieronder de aankondiging die Cherry doet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten