iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

20 mei 2013

Artiest van de Week (Acda en de Munnik)

We hebben wat nieuws bij Greatest Hits want we gaan iedere week een Artiest van de Week kiezen en van die artiest gaan we een week lang iedere dag een video plaatsen. Dat kan een artiest zijn die op dit moment genoteerd staat in de 20Under of UP40, maar dat hoeft niet persé.
Heb jij een artiest die je graag in deze rubriek wilt zien verschijnen, stuur dan een mail naar
Greatest-hits@live.nl

Ditmaal nemen we een kijkje bij een Nederlands duo, namelijk Acda en de Munnik.
Acda en de Munnik is een Nederlands cabaret- en muziekduo bestaande uit Thomas Acda en Paul de Munnik. Hun Nederlandstalige popliedjes worden over het algemeen beschouwd als eenvoudig en kundig in elkaar gezet, waardoor de aandacht van de luisteraar als automatisch naar de teksten toe wordt getrokken. De meeste zijn dan ook vrolijke nummers. De teksten gaan voornamelijk over de liefde, de jeugd en het leven. De groep heeft de harmonische zang tussen beide artiesten tot handelsmerk verheven. In 1998 braken zij definitief door in hitland met de kraker Niet Of Nooit Geweest.
Maar wij trappen deze week af met hun laatste single waar ze een geweld(dad)ige videoclip bij hebben gemaakt. Deze hele week zijn Acda en De Munnik die "Hier Voor Jou"

Zondag
Als afsluiter van deze Artiesten van de Week een prachtig nummer met een knutselclip van studenten.

Zaterdag
Vandaag lekker op tijd en we hebben er vandaag 2 voor de prijs van 1. Nee niet 2 clips, maar wel 2 fantastische Nederlandse acts die samen een aantal singles uit hebben gebracht onder de naam de Poemas. We hebben het hier natuurlijk over Acda en de Munnik in samenwerking met Van Dik Hout.

Vrijdag
Weer wat aan de late kant maar het is dan ook onverwacht een hele gekke drukke week geworden. Toch maar weer even achter de pc gekropen en wederom een juweeltje van de heren uitgezocht.

Donderdag
En vandaag zijn we er wel op tijd bij dus hier is de mooie clip van EVA.

Woensdag
Door drukte is er wat mis gegaan en zijn we vergeten de woensdag te plaatsen, daarom alsnog de clip die we voor woensdag in de planning hadden voor jullie.


Dinsdag
Vandaag hebben we de hit waar het allemaal mee begon voor Thomas en Paul, ergens in Frankrijk in de zon was het de dag waarop het voor de heren begon. Ze traden op bij Barend en van Dorp, en daarna ging alles lopen......zoals zij hadden gehoopt.
Ho ho ho ga maar even rustig zitten, Ho ho ho en kijk naaronderstaande clip.

Maandag
We hebben het hierboven al gemeld, bij dit nummer zit een vrij gewelddadige videoclip, maar je moet hem absoluut gaan bekijken want hij is VET.
Je ziet de mannen hun redelijk opgewekte lied zingen terwijl een lieftallige dame zich laat gaan op een stevige kerel. Ze rost hem met alle voor de hand liggende voorwerpen in elkaar en die gast blijft lachen zo lijkt het.
Ach, kijk ook gewoon zelf maar dat is het leukste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten