iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

1 juni 2013

De finalisten van Bloed Zweet en Tranen zijn bekend

En Jason Bouman is de 2de finalist uit het programma Bloed, Zweet en Tranen die we aan je voor gaan stellen.


Jason Bouman
Leeftijd: 31 (22-11-1981)
Woonplaats: Harmelen
Relatie: getrouwd met Samantha (nee niet de Samantha die in de finale staat)
Auditie liedje: Kleine jongen – André Hazes

Jason Bouman is in 1981 geboren in Zeist en opgegroeid in Harmelen, waar hij nu nog steeds woont. Hij is getrouwd met Samantha en samen hebben zij een zoontje Blaise en een dochtertje is onderweg. Op het moment is Jason te zien in het SBS6 programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’.

Op zevenjarige leeftijd vroeg hij aan zijn vader of hij harp mocht leren bespelen. Zijn vader heeft hem toen verteld dat hij beter toetsen kon leren spelen, omdat daar in die tijd veel vraag naar was. Jason begon aan de muziekschool in Woerden lessen te volgen en groeide al snel uit tot een geschoolde toetsenist. Omdat hij niet van muziekinstrumenten af kan blijven heeft hij zichzelf ook nog basgitaar, gitaar en vooral drums leren spelen.

Toen Jason dertien was begon hij in een band te spelen genaamd ‘The Melody Stars’. Deze band speelde vooral covers van The Shadows, The Beatles en andere 60’s/70’s artiesten. Een jaar later stapte hij over naar ‘The Twilights’, deze band speelde vooral eigentijdse en Nederlandstalige muziek. Toen Jason zestien jaar was begon hij als geluidsman te helpen met het opbouwen van apparatuur. Binnen twee jaar groeide hij uit tot een vakkundig geluidstechnicus. Niet veel later begon hij met wat mede muzikanten de band ‘Destiny’. De band zou later ‘Go 4 it’ en nog wat later tot ‘The Switch Band’ uitgroeien waar Jason de leadzang voor het eerst op zich nam samen met een zangeres, totdat de band in 2012 werd opgeheven.

In 2001 begon Jason als instructeur audiovisuele technieken op het ROC Midden Nederland te Utrecht wat later het Creative College zou gaan heten. Hier is hij doorgegroeid tot docent geluidstechniek. Tijdens zijn werk op school heeft hij als hobby gewerkt als geluidstechnicus voor verschillende evenementen, bands en artiesten.

Is Jason jouw favoriet? Download dan hier zijn single Het Laatste Huis! http://bit.ly/116iMTy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten