iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

1 juni 2013

De finalisten van Bloed Zweet en Tranen zijn bekend

De titel van het bericht zegt eigenlijk al genoeg, de finalisten zijn bekend. En wij stellen ze 1 voor 1 even aan je voor en we trappen af met Samatha uit Den Haag.

Samantha Steenwijk
Leeftijd: 26
Woonplaats: Den Haag
Relatie: samenwonend met Daisy
Auditie liedje: AndrĂ© Hazes – Diep in mijn hart

Samantha werkt op het kantoor van een visgroothandel. Ze woont samen met haar vriendin Daisy waar ze inmiddels al 6 jaar mee samen is. In augustus gaan ze trouwen en ze willen graag een kind. Het wordt een heel mooie en chique bruiloft met veel gastartiesten.

Samantha had nooit de intentie om zangeres te worden. Ze ging wel altijd naar het cafĂ©, dus was wel van het volkse. Haar ouders gaven haar negen jaar geleden op voor een talentenjacht in Den Haag en toen ging het balletje rollen. Zanger Vinzzent is sindsdien een soort coach voor haar, en heeft haar o.a. met verschillende singles en producers geholpen. Samantha treedt inmiddels zo’n 90 keer per jaar op.

Samantha wil heel graag de nieuwe volkszangeres worden, maar wel een stoere op hakken!
De single die ze nu als finaliste heeft uitgebracht heet "Zonder Jou" en kun je hier bij Greatest-Hits beluisteren. En Is Samantha jouw favoriet? Download dan hier haar single! http://bit.ly/1aH6juQ

Geen opmerkingen:

Een reactie posten