iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

1 juni 2013

Studio Killers Album Preview

Studio Killers is een virtuele band, ontstaan in 2011, bestaande uit drie getekende personages. De stemmen zijn van Philip Larsen (Denemarken), Teemu Brunila (Finland) en Darren Stokes (Verenigd Koninkrijk). Teemu Brunila vertolkt Cherry. Wie Goldie Foxx en Dyna Mink vertolken is onbekend.

Het muziekgenre is elektronische muziek. Hun eerste single is Ode to the bouncer, een mix van de Britse producer James F. Reynolds, die ook hits mixte van Tinie Tempah, Jessie J, Pixie Lott,Selena Gomez en The Saturdays.

Hun grootste hit hadden ze met "Ode To The Bouncer" en dat kwam mede door Gerard Ekdom die het nummer in het glazen huis tot anthem benoemde en zo was de megahit geboren. Daarna kwamen "Eros & Apollo" en "All Men Are Pigs" maar die sloegen niet zo enorm goed aan.
Nu hebben ze aangekondigd dat er een album op komst is en dat luiden ze in met een 4de single en die is weer "right on the spot" als je het ons vraagt.
De beats kruipen weer in je hoofd en de zomerse steeldrums rythms maken je glimlach nog breder. Je krijgt acuut zin in de zomer en gaat dansen van plezier.
Kortom, in deze plaat zit magie.......hit magie.
En alsof dat nog niet genoeg goed nieuws is weten we nu ook dat 14 juni de dag is dat het album uit komt. En wij van Greatest-Hits hebben hier een preview voor je van het album.
Zet hem maar op je verlanglijstje hoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten