iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

12 juni 2013

GIMME TIME zingt Hadewych Minis op haar nieuwe single

Na de single Invite You duurde het even voordat haar 2de single Chuck uitkwam. Maar dat alles had te maken met het feit dat ze eerst haar album helemaal af wilde maken. En dat album kwam ook echt af en werd gepresenteerd in een mudjevol Bitterzoet.
Chuck deed weinig in de Nationale Hitlijsten maar werd wel regelmatig op diverse radiostations gedraaid en staat inmiddels 10 weken in onze eigen UP40 genoteerd.
Maar Hadewych vond het tijd worden voor haar 3de single van het 12 tracks tellende album. En voor die 3de single heeft ze gekozen voor het stoere "Gimme Time"
De sound van "Gimme Time" wordt al wel vergeleken met groepen als Siouxsie and the Banshees, The Ting Tings, B52’s of Talking Heads. Gimme Time is vanaf 12 juni digitaal verkrijgbaar via onder andere iTunes en Spotify. 
Het opzwepende ritme en de zeer unieke herkenbare stem van Hadewych hypnotiseren je en doen je de tijd vergeten waardoor je dus alle tijd hebt voor Hadewych. En dat is nou net wat ze wil want je zou het niet bij "Gimme Time" moeten laten want het hele album staat vol met mooie liedjes en stevige rocksongs. Maar er staat ook een gewaagde cover op van het Prince nummer "The Cross"

Je kunt Hadewych ook live gaan bekijken en beluisteren binnenkort want ze is samen met haar band op 23 juni te zien bij Zomer op het Plein in Alkmaar en op 7 juli in het Vondelpark Openluchttheater Amsterdam tijdens Dox Family Afternoon en 5 oktober in de Melkweg te Amsterdam.
Of er een echte clip komt zoals bij Invite You en Chuck is nog niet bekend, maar als hij komt dan zie je hem hier uiteraard verschijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten