iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

13 juni 2013

K. Rose wordt een hele grote

En weer zijn we een verschrikkelijk lekkere plaat tegen gekomen tijdens onze zoektocht naar lekkere muziek.
En de plaat heet "Booji Girl" en wordt gezongen door K. Rose.
Nu zul je je wel afvragen wie K. Rose is en waar ze ineens vandaan komt, maar daar moeten wij jullie het antwoord ook op schuldig blijven want behoudens een facebook en een twitter account is er nog weinig van deze dame te vinden.
Wat we wel weten is dat K. Rose in het bezit is van een berg charme en sex-appeal en dat komt in haar nieuwste video voor "Booji Girl" zeer zeker tot uiting. "Booji Girl" is de tweede single van haar aankomende EP Sink or Swim. De blonde schone, die onder contract staat bij Cool & Dre's Epidemic Records, is de woestijn in gegaan voor haar clip. In die clip zie je oa. lama's, dansers met gouden skeletmaskers en een aantal mooie choreografie voorbij komen.

Een van haar platenbonzen zei over K. Rose:
Cool en ik zijn trots op K. Rose haar debuut video / single en zijn blij dat hij goed wordt ontvangen. Ze heeft veel tijd en energie gestoken in haar EP Sink or Swim en we zijn verheugd om u de eerste offer te brengen. De muziek is dope, de visuals zijn baanbrekende, en haar kunstenaarschap is ongeƫvenaard. Ze is de beste performer in het spel en voordat het jaar voorbij is zal de wereld haar naam weten! "

Wij van Greatest-Hits weten haar naam inmiddels en hopen dat jullie hem verder verspreiden door dit bericht flink te delen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten