iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

11 juni 2013

Major Lazer pakt de Remschijf

Major Lazer is een project van DJ en producent Diplo. Tot eind 2011 was ook DJ Switch betrokken bij het project, en sindsdien hebben ook Jillionaire en Walshy Fire meegewerkt aan de productie en optredens. De leden van Major Lazer hebben samengewerkt met een aantal beroemde artiesten, waaronder Beyoncé, La Roux, Rita Ora en The Partysquad. Major Lazer werd in 2012 bekend in Nederland met het nummer Get Free, dat in de Top 40 de achtste plek behaalde. In 2013 kwam het 2e album Free The Universe uit wat tot nu toe de 17e plaats behaalde in de Album Top 100.
Van dat album kennen we allemaal de monsterhit "Watch Out For This (Bumaye) natuurlijk wel. En ook al staat de plaat nog altijd hoog genoteerd in diverse hitlijsten, Major Lazer heeft gewoon zijn nieuwe single op de markt gebracht.
Het is weer een aanstekelijk melodietje, en de zangpartijen zijn weer even simpel als doeltreffend.
De clip die erbij gemaakt is kan je werkelijk hilarisch noemen ook al zullen er mensen zijn die er de lol niet van inzien en het afschuwelijk vinden.
Op Watch Out For This werden ze nog bijgestaan door Busy Signal, The Flexican & FS Green, op de nieuwe single hebben ze weer andere artiesten weten te strikken.En niet de minste hoor mensen want wat dacht je van Bruno Mars, Tyga & Mystic. Als dat geen hit gaat worden dan weten wij het niet meer hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten