iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

26 juni 2013

Remschijf gaat naar Adelén en het zomerse Baila Conmigo


Adelén Rusillo Steen, beter bekend als Adelén, werd geboren op 4 november 1996 en is een Noorse pop-zangeres.

Ze heeft een Spaanse moeder en een Noorse vader. Adelén deed in 2013 mee aan Melodi Grand Prix, de Noorse nationale voorronde voor het Eurovisiesongfestival. Met het nummer Bombo won ze de derde halve finale, en stootte zo door naar de finale waar ze tweede werd.

Na haar optreden bij Melodi Grand Prix kwam Bombo meteen binnen op nummer 2 in de Noorse Itunes, en later zou ze nog doorstoten naar de nummer 1 positie. Het nummer werd ook een bescheiden hit in het land wat uiteindelijk het Eurovisie Songfestival wist te winnen, In Denemarken kwam zij tot een 5de plek.

Bombo sloeg ook in Nederland wel redelijk aan, en op diverse weblogs belande zij in de favorieten lijstjes van menig blogger. Tot een Top40 of Single Top100 notering kwam het nog niet maar daar gaat haar nieuwe single wellicht verandering in brengen.
Baila Conmigo is een heerlijk zomerse track die je doet verlangen naar zon, zee en strand. De glimlach die je vanwege het weer al een tijdje kwijt bent verschijnt spontaan weer op je gezicht en je voeten beginnen mee te tappen met het opzwepende ritme. Dat ritme doet ons trouwens een klein beetje denken aan de summerjam of Fiësta van de Sunclub, en we weten allemaal hoe groot die hits waren een paar zomers terug.

Zodra de clip beschikbaar is zullen we deze in dit bericht plaatsen, tot die tijd moeten we het slechts met de audio doen en een plaatje van Adelén haar strakke buikje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten