iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

18 juni 2013

Remschijf voor Disclosure ft Eliza Doolitle






Eliza Doolittle, pseudoniem van Eliza Sophie Caird (City of Westminster, 15 april 1988) is een Engelse singer-songwriter uit Londen. Ze heeft een platencontract bij het Parlophone-label. Haar debuutalbum Eliza Doolittle kwam uit op 12 juli 2010.






Synthpop uit het zuiden van Groot-BrittanniĆ«. Volgens de kenners zijn Guy en Howard Lawrence het eerste broederpaar in de danswereld sinds Sparks. Ze zijn piepjong en vergaarden hun eerste roem met remixes voor Everything Everything en Crystal Fighters. Rondreizen met SBRTKT en Hot Chip waren de volgende stap. De bewerking die ze maakten van ‘Running’ van Jessie Ware, werd een van de warmste nummers van de zomer van 2012. De naam Disclosure was voldoende gezet - tijd voor de doorbraak. De eerste single Latch’ houdt mooi het midden tussen populair en alternatief en doet het goed in Groot-BrittanniĆ« en bij ons. De broers gaan 2013 in als een van de hottest tickets. Hun debuutalbum verschijnt in het voorjaar.


Samen met Eliza Doolittle gaan ze proberen om ook in Nederland voet aan de grond te krijgen en dat gaat met deze single zeker lukken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten