iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

9 juli 2013

Remschijf voor Tiesto



Deze succesvolle nederlandse dj hoeft eigenlijk niet te worden geintroduceert toch doen we het.

Tiësto, ook wel aangeduid als DJ Tiësto,is artiestennaam van Tijs Michiel Verwest en is een Nederlandse top-dj die vaak optreedt op grote dance-evenementen. Hij wordt beschouwd als een van de beste internationale dj's. Tevens is hij verscheidene malen verkozen tot beste dj ter wereld.
Muziek is altijd Tiësto's grote liefde geweest. Op jongere leeftijd luisterde hij naar shows als de Soul Show en Ben Liebrand’s In the Mix. Vanaf dat moment was het ook zijn passie om platen te draaien en te mixen.

De eerste mix-cd van DJ Tiësto, Magik, Vol. 1: First Flight, kwam uit in 1997. Dit label groeide snel uit zijn voegen, wat voor Tiësto reden was om een sublabel in het leven te roepen, genaamd Magik Muzik. Dit is in feite zijn eigen project geworden, met klassiekers als Flight 643, het album In My Memory en nummers van Umek, Mark Norman en Mojado.
De volgende jaren werd Tiësto steeds bekender. Zijn optreden tijdens Innercity, op 20 februari 1999, wordt algemeen gezien als dé doorbraak voor het grote publiek. In de Verenigde Staten debuteerde hij met het album Summerbreeze, waarvan de remix van Deleriums Silence een wereldwijd succes zou worden.

Voor zijn nieuwste single werkt hij samen met Kyler England en deze combinatie klink erg lekker en zal toch zeker gaan scoren in de hitparades daarom is hij de hele week de Remschijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten