iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

23 augustus 2013

Alarmschijf eindelijk naar Ellie Goulding



In de UP40 stijgt ze van 6 naar 4 in haar 4de week, en nu is dus ook eindelijk Hilversum overtuigd dat BURN van Ellie Goulding een hele hete hit is.

Dit nummer staat origineel NIET op het album Halcyon, maar Ellie heeft het er wel aan toe gevoegd. Datzelfde deed za al eens met haar album "Lights" want daar voegde ze "Lights" en "Your Song" aan toe en noemde de re-releases Bright Lights.
En zo gaat Halcyon in de re-release Halycon Days heten,

BURN

BURN is een productie van Greg Kurstin en Ellie schreef het samen met Ryan Tedder. Het nummer is, en dan overdrijven we niet, een Dijk van een HIT! Dit is popmuziek op zijn best. Waarom? De productie zit zo in elkaar dat het commercieel genoeg is voor de radio maar tegelijkertijd de typische Ellie Goulding stempel heeft. Dit laatste maakt het gelijk zo uniek, ik zou me niemand anders kunnen voorstellen die het nummer zou kunnen inzingen en toch was dat bijna gebeurd. Leona Lewis had het namelijk eerst opgenomen voor op haar derde album, maar die raakte zo vol dat ze BURN geskipped heeft waardoor Ellie er nu in Engeland haar eerste nummer 1 hit mee heeft en in Nederland zou dat zomaar ook kunnen gaan lukken. Ellie Goulding staat garant voor hete hits maar deze is kokendheet en vat vlam zodra je hem opzet.

Hij is de hele week Alarmschijf op radio 538 en staat inmiddels in de tipparade maar volgende week zien we hem vast terug in de top40, en wellicht in de top3 van de UP40 maar dat zie je zondag aanstaande al.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten