iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

27 juni 2017

Draaischijf voor DJ Khaled


Vorige week poste we het nummer al en was het een grote kanshebber op de draaischijf. Maar Jebroer kaapte die net voor de neus van DJ Khaled weg.
In diezelfde week zagen we Engeltje van Jebroer op 4 de tipparade enteren en DJ Khaled deed dat iets bescheidener op plek 20.
En toch zien wij ze komende week beide de sprong naar de Top40 al maken want het zijn beide Draaischijf waardige platen en dus vette hits. En dat heeft ons doen besluiten om DJ Khaled deze week alsnog tot Draaischijf te benoemen en dus de hele week in de spotlights op Greatest-Hits.

DJ Khaled scoort op dit moment de ene hit na de andere en alsof dat nog niet genoeg is heeft hij alweer een nieuwe single uit. WILD THOUGHTS is de titel en niemand minder dan Rihanna is gestrikt voor de vocals van deze zomerse single en Bryson Tiller verzorgd de raps. WILD THOUGHTS klinkt vooral zo lekker dank zij de gitaar sample van Santana`s “Maria Maria”. De track schreef DJ Khaled samen met Jahron Brathwaite, Robyn Fenty, Jerry Duplessis, Wyclef Jean, David McRae, High Moore en daar heb je hem weer: Carlos Santana. De video is geregisseerd door Colin Tilley. En die Tilley heeft er verstand van want hoe krijg je nou enorm veel views op je videoclip? Juist ja, je vraagt Rihanna of ze een paar doorschijnende topjes wil aantrekken terwijl ze sensueel door het beeld danst. En inderdaad, er is inmiddels al veel ophef over ontstaan op de social media en dus kunnen we wel vast stellen dat het een dikke zomerhit wordt?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten