iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

23 juni 2017

Leonie Meijer heeft een nieuwe single uit en die heet YOUNG


We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is hij er dan..........de nieuwe "Engelstalige" single van Leonie Meijer en hij heet Young en is uitgebracht op haar eigen platenlabel.
Het begin is direct al typisch Leonie en dus zit het vol met humor. Je schiet namelijk direct terug naar je jeugd zodra je de Lalalalalaaalaaa voorbij hoort komen. Want wie heeft die riedel er vroeger niet uitgegooid op het speelplein?
En het Lalalalalaaalaaa wordt direct gevolgd door een lekkere beat en zodra Leonie haar zangpartij inzet denk je stiekem toch even Ellie Goulding te horen. En dat gevoel herhaalt zich bij de "I Wanna Be" kreten.
Kortom, dit Engelse uitstapje klinkt wat ons betreft heel erg dansbaar en internationaal en heeft ook nog eens een vleugje lounge in zich waardoor het ook lekker is om dit uit de speakers te laten schallen aan het eind van een warme stranddag terwijl je nog even blijft hangen op het strand met een groepje mensen rondom een kampvuurtje met de overgebleven drankjes.
Hopelijk pakt Leonie met dit lekkere YOUNG weer een mooie Top40 notering mee, wij supporten haar in ieder geval van harte.

Zelf had ze overigens ook nog wat over de single te melden te weten:

OH YES. Mijn nieuwe single YOUNG komt vrijdag 23 juni uit. Als ultieme en eeuwige piekeraar heb ik soms zo'n vurig verlangen om de dansvloer op te gaan, maar eindig altijd ergens aan de bar. En toen schreef ik YOUNG...samen met Daniel Gibson. Mijn eerste single op mijn eigen platenlabel!!! <3 <3 <3 (cover design by Guy Vording)

Update:
Vanaf vandaag kan je YOUNG ook de Tipparade in stemmen, ga daarvoor naar de WEBSITE van de Top40 en zet hem bij voorkeur op 1 in je top5.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten