iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

17 september 2013

De Jeugd Van Tegenwoordig bied gratis track aan als voorloper op hun nieuwe album

Op deze derde dinsdag van september komen de mannen van De Jeugd Van tegenwoordig met een nieuwe track van hun binnenkort te verschijnen album "Ja Natúúrlijk!"
Het betreft hier het nummer Prinsjesdag en dat is natuurlijk heel erg toepasselijk zo op de dag dat Willem Alexander zijn eerste troonrede zal gaan voorlezen.
De heren bieden het nummer 24 uur lang gratis aan dus wees er snel bij.

Hoe kun je de track downloaden dan?
Ga daarvoor naar de facebook pagina van de heren en like deze pagina als je er toch bent gelijk even. En als je dan de berichtjes even doorleest kom je vanzelf bij de link die je aan het gratis nummer kan helpen.
Het leven kan zo makkelijk zijn en daar helpen de heren van DJVT graag aan mee.

De titel van het vierde studioalbum van De Jeugd Van Tegenwoordig is een feit. Op Lowlands, voor een kleine dertigduizend man, maakten de heren de titel van hun vierde album bekend.

"Ja, Natúúrlijk!", horen we je zeggen. En dat klopt! De titel van dit nieuwe pareltje is "Ja, Natúúrlijk!" (http://bit.ly/16UqI0H). Leestekens, aanhalingstekens en een flinke klemtoon.

Vanaf 27 september is het nieuwe album beschikbaar. Maar nu kun je de plaat al pre-orderen. Bij Bol.com bijvoorbeeld (http://bit.ly/160iIXq) waar je de plaat ook aan de grootste fan cadeau kunt doen. De 50 leukste en origineelste motivaties zullen worden uitgekozen als winnaar. De door de winnaars opgegeven fans ontvangen gratis het nieuwe album, gesigneerd en wel mét een persoonlijke boodschap van DJVT. Eén van de winnaars krijgt hem ook nog persoonlijk thuisgebracht door de heren.

"Ja, Natúúrlijk!" is natúúrlijk ook beschikbaar via iTunes (http://bit.ly/1cTO6Ax). Sterker, dan krijg je er zelfs een bonustrack ('Ja maar Uh') bij. Maar nu eerst de tracklist en aftellen tot 27 september:

Tracklist van "Ja, Natúúrlijk!":
1. De Formule
2. Space Koibois
3. Op een Sexuele Wijze
4. Bewuste Sabotage
5. Prinsjesdag
6. Een Barkie
7. Gekke Boys (feat. Humphrey, Dimpa & $uiv€er)
8. Het Mysterie van de Koude Schouder
9. Er zijn weer Dingen
10. Psychantisch
11. De Toneelacademie
12. Issook
13. Slechts een Bendtkabouter
14. Benden
15. Dromen van Karton

Van Prinsjesdag geen clip of audio dus krijg je de geweldige clip van Een Barkie er bij van ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten