iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

28 september 2013

Ilse Delange scoort met Blue BitterSweet

Ilse Delange heeft in haar drukke schema van touren, The Voice Of Holland en promotiewerk ook nog tijd gevonden om de titelsong van de in november te verschijnen film "Het Diner" op te nemen.
De titel van de song is Blue Bittersweet en dat doet je direct een beetje vermoeden wat voor een film je kan verwachten aangezien bitter en zoet doorgaans niet samengaan. Het klinkt mysterieus en geeft je een dubbel gevoel en dat heeft Ilse heel knap weten over te brengen in wederom een ijzersterke song van deze Almeloose dame.

Ilse zelf zei hierover eerder deze week in een persbericht dat ze het een enorme eer vind dat haar nummer de titelsong is van Het Diner. verder zei ze dat ze de film al gezien heeft en dat ze meteen enthousiast was om hiermee aan de slag te gaan.

Het Diner is de verfilming van de veelgeprezen roman van Herman Koch (Jiskefet)

Blue Bittersweet komt op After The Hurricane – Greatest Hits & More, Ilse’s verzamelalbum dat op 25 oktober verschijnt. Op die plaat staan naast haar vijftien grootste hits ook vier gloednieuwe liedjes, waaronder Blue Bittersweet.

In iTunes staat Ilse inmiddels op plekje 3 en nummer 2 is al binnen bereik dus kunnen we al weer spreken van een monsterhit voor Ilse. Check ook de clip waarin je stukjes uit de film voorbij ziet komen met Daan Schuurmans en Kim van Kooten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten