iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

17 september 2013

Remschijf voor Miss Montreal


Deze week gaat de Remschijf naar Miss Montreal met Heavy Heart.

Miss Montreal,de artiestennaam van Roos-Anne (Sanne) Hans (Dedemsvaart, 22 september 1984), is een Nederlands singer-songwriter die zichzelf begeleidt op gitaar. Haar begeleidingsband bestaat uit Kobus Groen (basgitaar, achtergrondzang), Michi Schwiemann (gitaar), Thijs Rensink (drums) en Peter Hendriks (toetsen).

Toen ze na uit haar band te zijn gestapt een eigen muziekleven ging leiden, werd ze gevraagd voor een reclame. Sanne Hans was landelijk te zien in een tv-commercial van het Frico-smeerkaasmerk Slankie uit 2008, waarin ze "Gelukkig heb ik altijd nog een goed lijf" zingt over de beelden van verscheidene gênante situaties. Ze trad vervolgens live op in De Wereld Draait Door en in de radioshow van Giel Beelen. Op TMF zong ze Dansen aan zee van BLØF in duet met hen.

In oktober 2008 bracht Sanne haar eerste single uit, Just a Flirt, die 'MeGielhit' werd, wat betekent dat de plaat een week lang iedere ochtend werd gedraaid in het ochtendprogramma van Giel Beelen op 3FM. Just a Flirt kwam in week 43 binnen op de 27e plaats in de tipparade op Radio 538. In week 44 was het de 3FM Megahit.

Hoewel de officiele Release pas Vrijdag is bombarderen wij de geweldige nieuwe single Heavy Heart tot Remschijf.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten