iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

16 november 2013

MainStreet released nieuwe single en VideoClip

MainStreet ontstond in 2011 nadat Käller, Zwierink, Playfair en van Duivenboden alle vier individueel auditie doen voor het eerste seizoen van The Voice Kids. Geen van de vier weet uiteindelijk de "Blind Auditions" te halen, maar ze houden contact en de vier besluiten als groep verder te gaan.
Omdat de vier jongens uit heel Nederland komen was het aanvankelijk moeilijk om samen te werken, want ze hadden naast hun school ook andere activiteiten waar ze mee bezig zijn. De vier jongens kregen het uiteindelijk toch voor elkaar om ook actief met "MainStreet" bezig te kunnen zijn en schreven gezamenlijk het nummer "Stop the time". Het liedje werd door producersteam Future Presidents onder handen genomen en ze weten de finale te halen van het Nationaal Junior Songfestival 2012. Met 32 punten laten ze de overige drie kandidaten achter zich. Uiteindelijk worden ze in de finale derde. Ze kregen het laagste aantal punten van de kinder- en vakjury. Van het publiek kregen ze het hoogste aantal punten.

Daarnaast is MainStreet de eerste act in tien jaar Junior Songfestival van wie het nummer al in de Single Top 100 terecht kwam, zonder dat er al een winnaar was aangewezen. Tot op heden kwamen alleen de singles van de winnaars, nadat de finale was uitgezonden, in de Single Top 100 terecht.

En die jongens van MainStreet hebben nu een nieuwe single uit met een nu al veelbesproken videoclip. Zo is er zelfs een beetje bloot in te zien.
Dacht je dat zo’n volwassen stijl bij een volgend album zou komen, dan had je het mis. Hell’s A Lot Like Love komt van hun debuutplaat Breaking The Rules. De videoclip heeft effect want het liedje scoort goed en lijkt hard opweg naar de Nationale hitlijsten.

Misschien is de videoclip iets te volwassen en serieus, maar hij is erg stijlvol gemaakt en de fans vinden het helemaal geweldig en daar gaat het om.Download Hell’s A Lot Like Love op iTunes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten