iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

10 december 2013

Femke Meines - Kerst Met Jou

Femke Meines is de winnares van het junior songfestival 2012. Als winnares van de nationale editie (ze versloeg zelfs Mainstreet!!) mocht zij eind 2012 Nederland vertegenwoordigen tijdens de grote finale in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Met haar liedje Tik Tak Tik eindigde ze uiteindelijk als zevende.

Met Tik Tak Tik stond Femke vanaf oktober 2012 meer dan 21 weken in de Kids Top 20 waarvan wekenlang op de eerste plek. Vijf weken lang stond ze daarnaast zelfs genoteerd in de ‘volwassen’ single top 100. De bijbehorende videoclip werd in korte tijd alleen al op Youtube meer dan 200.000 keer bekeken.

De twaalfjarige Femke komt uit Tuitjenhorn en is de oudste van vier zusjes. In het gezin Meines speelt muziek een grote rol. Papa Anne Kees is naast politieagent ook componist en gitarist. Samen met hem schreef Femke thuis aan de keukentafel al vele liedjes zoals ‘Tik Tak Tik’ en haar single ‘Dan Kies ik voor Jou ‘welke in maart 2013 werd uitgebracht.

Femke begon al op haar zesde met zingen. Ze houdt ook heel erg veel van dansen en verder van lammetjes, chocolade, haar vriendinnen en neonkleurige hemdjes. Toch is haar lievelingskleur rood. Femke’s idool is Selena Gomez. Dat vindt Femke een keigoede zangeres en ook haar videoclips vindt ze heel cool.

En Femke is nu terug met een hele leuke kerst single die je kwa tempo doet denken aan All I Want For Christmas van Mariah Carey, De single heet Kerst Met Jou en als je hem via iTunes download dan maak je ook nog kans op een brunch met Femke. Hoe dat precies werkt kun je op haar website lezen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten