iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

9 december 2013

Leonie Meijer heeft het Rijk Alleen met Kerst

Ze staat nog altijd in de UP40 genoteerd met haar single Scherven Van Gelukmaar er is al weer single nieuws te melden want Leonie brengt "Rijk Alleen" opnieuw uit. Vorig jaar was hij bij ons al draaischijf ondanks dat er geen videoclip bij was gemaakt. Nu heeft Leonie er alsnog een videoclip bij gemaakt en krijgt de kerstsingle een tweede kans.

Het is geen klassieker maar het is vorig jaar nieuw geschreven en ingezongen kerstnummer en dat juichen wij altijd toe want van de standaard kerstsongs als Last Christmas, Driving Home For Christmas en All I Want For Christmas Is You krijg je op den duur toch een beetje genoeg.
Dat Scherven Van Geluk het in de Nationale hitlijsten niet heel erg best doet is onbegrijpelijk want deze dame heeft een dijk van een stem en schrijft ijzersterke nummers. We hopen dan ook dat het slechts een kwestie van tijd is voordat het grote publiek dat ook gaat zien (horen)
Met Rijk Alleen krijgen ze in ieder geval weer een kans om Leonie te ontdekken.

We kennen Leonie natuurlijk allemaal van haar deelname aan het eerste seizoen The Voice Of Holland waar zij in het team van Jeroen van den Boom zat. Ze won The Voice niet, maar timmert wel lekker aan de weg en heeft ondertussen al een aantal singles en 2 heerlijke albums op haar naam staan.


Rijk Alleen is geen op zichzelf staande kerstplaat maar maakt deel uit van een heel album met kerstliedjes welke door louter dames zijn ingezongen.
Het nummer is namelijk afkomstig van het eveneens vorig jaar verschenen album "A Lady Christmas" en naast Leonie zijn daar nog 16 dames (groepen) uit de Nederlandse muziek bizniz op terug te vinden.
En zeker niet de minste want wat dacht je van Trijntje Oosterhuis, Sharon Doorson, Do, Angela Groothuizen, Miss Montreal en Berget lewis? Of Ruth Jacott, Giovanca of Antje Monteiro? Om nog maar te zwijgen over Jennifer Ewbank (die ook net een nieuwe single uit heeft), Sharry-An en Marike Jager.
Kortom, dit is echt een Kerst CD die je moet hebben.

Zoals gezegd heeft Leonie er dit jaar dus een clip bij gemaakt en die kunnen wij jou natuurlijk al laten zien hier bij Greatest-Hits. De plaat is ook te koop op iTunes dus steun de artiest en koop die heerlijke kerstplaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten