iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

18 december 2013

Top2000 Classic


De Top2000 stemweek op radio2 is voorbij en we weten inmiddels ook dat de Top3 ongewijzigd is gebleven. Led Zeppelin dus weer op 3, Eagles op 2 en Queen met Bohemian Rhapsody op 1. 
Ondanks die ietwat saaie Top3 zijn wij van Greatest-Hits toch nog altijd fan van de Top2000 en zullen dus dagelijks aandacht besteden aan de top2000 door middel van de Top2000 Classic.
Iedere dag doen we dus een greep uit de Top2000 kast van vorig jaar en die clip zetten we voor je op de weblog.
Heb jij nou ook een plaat die je eigenlijk wel als Top2000 Classic wil bestempelen stuur hem dan naar ons toe en wij gaan er mee aan de slag.




THE ALAN PARSONS PROJECT

Alan Parsons was de man achter de mengtafel van o.a. Abbey Road (The Beatles) en Dark Side Of The Moon (Pink Floyd). Met zijn eigen project scoort Alan Parsons begin jaren '80 twee grote hits in ons land: 'Don't Answer Me' en het door Colin Blunstone gezongen 'Old And Wise'.


OLD AND WISE

In dit nummer horen we de stem van voormalig Zombies zanger Colin Blunstone. Hij nam dit nummer opnieuw op voor één van zijn 'Best Of' albums. In recente jaren wordt het nummer gebruikt als ondersteuning van de WNF campagnes op radio en televisie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten