iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

24 januari 2014

14 jarige Demi maakt indruk met haar stem


Pieter Joosten (een plaatselijke radio DJ en thuismixer) uit Meterik (L) werd benaderd door kennissen van hem met de vraag of hij in staat was om zangopnames te maken. Hun dochter Demi van 14 wil namelijk meedoen aan een auditie en moet daarvoor een demo opsturen.
Aangezien Pieter zelf niet over de juiste apparatuur beschik maar wel bevriend is met Ron van den Beuken (die je wellicht kent van hits als Overdrive, Sunset en Catch Your Fall) besln kennissen met hem in contact te brengen aangezien Ron wel beschikt over een professionele geluidsstudio.

Ron woont niet ver van Meterik af dus al snel was de afspraak gemaakt en een bezoekje aan zijn studio was een feit. Terwijl de ouders van Demi samen met Pieter in de keuken met een bakkie koffie in de wachtstand gaan duiken Demi en Ron de studio in.
Maar niet veel later komen zij weer naar buiten en Ron heeft ogen zo groot als schoteltjes van ongeloof. Hij was volledig weggeblazen door de stem van deze 14 jarige dame terwijl zij in 1 take het best wel lastige Adele nummer Set Fire To The Rain had ingezongen.
Dol enthousiast doken ze even later nogmaals de studio in alwaar Demi nu het misschien wel nog lastigere Hurt van Christina Aguilera in zong.
Demi en haar ouders waren blij met de demo's maar Ron (die dance producer is) kon het niet laten om met de ingezongen demo van Set Fire To The Rain aan de slag te gaan.
Hij heeft er muziek onder gezet en er een vette dancetrack van gemaakt. Vervolgens heeft hij er een videoclipje bij laten maken en heeft hem op YouTube gezet.

Dit alles gebeurde vlak voor kerst en inmiddels is de clip al ruim 3500 keer bekeken. Maar wij denken dat dit meer verdiend want dit is zo goed dat het menig nummer uit de iTunes lijsten voorbij moet kunnen streven.
Bij The Voice Kids zou dit een absolute finale kandidate zijn maar zo ver is het nog niet, maar we willen jullie wel graag kennis laten maken met Demi.
We hebben de dance versie van Set Fire To The Rain voor je, maar daaronder kun je ook de ingezongen vocalen beluisteren van zowel Set Fire To The Rain als Hurt.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten