iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

2 januari 2014

Ke$ha wil Dirty Love

Voor haar nieuwste album ‘Warrior’ is Kesha de samenwerking aangegaan met onder meer Iggy Pop.
Het was al eerder bekend dat Kesha voor haar nieuwe album de samenwerking is aangegaan met de inmiddels 65-jarige rocker Iggy Pop. Op het album staan daarnaast samenwerkingen met ‘The Strokes’ frontman Julian Casablancas en drummer Fab Moretti en ’The Black Keys’ drummer Patrick Carney.

Kesha verklaarde erg blij te zijn met de vele samenwerkingen: ”Patrick is een goede vriend van me. Al mijn favoriete albums zijn gemaakt door mensen die vrienden waren met elkaar en muziek maakten op een organische en spontane manier, en ik wilde in dit album zoveel mogelijk van die sfeer te pakken krijgen.”

Wel vreemd als je bedenkt dat Ke$ha nu met Pitbull samen met een Country Dance nummer de Nederlandse Top40 aan voert. Maar aan de andere kant kan het natuurlijk geen kwaad om meerdere kanten van jezelf te laten zien.

Wij van Greatest-Hits kunnen het zeer-zeker wel waarderen wat Ke$ha ons allemaal voorschotelt.
Op Timber dansen we lekker mee in line ;o) en op Dirty Love breken we de tent gewoon af want dat is me daar toch een heerlijke uit je dak plaat.
Op het album van Ke$ha vind je de versie van Dirty Love waarop ook Iggy Pop te horen is, maar voor de officiele release van Dirty Love heeft Ke$ha een Iggy Pop loze versie opgenomen. Heerlijk rauw en toch dance-able, zo horen wij ze graag.
Hieronder zie je de officiele videoclip van Ke$ha in haar uppie, en daaronder de soundcloud versie met Iggy Pop samen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten