iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

2 januari 2014

Zoontje voor DOminique & Marc


Zangeres Do (Dominique van Hulst)  is in de nacht van woensdag op donderdag bevallen van een zoontje en hij heeft de naam Jip gekregen. Jip is het eerste kindje voor Dominique van Hulst samen met haar vrien Marc Verschoor.

In juni werd bekend dat Do zwanger was van haar vriend Marc Verschoor. De twee waren eerder getrouwd en spraken na de scheiding de hoop uit goede vrienden te blijven. Maar toen zij samen op vakantie gingen naar Curaçao bloeide de liefde tussen hen weer op.

Do had al aangekondigd dat ze een zoontje zou krijgen. Speciaal voor haar zoontje is de blondine de studio ingedoken om een kinderalbum op te nemen. De zangeres covert
daarop bekende liedjes.
En donderdagavond verscheen daar ineens naast de eerste foto van het mannetje ook de link naar een kakelvers nummer van Do wat ze samen met Tango Tinto heeft gemaakt. Het nummer heet "Ik Wacht Hier Op Jou" en is een prachtige song waarin Do haar inmiddels geboren zoontje toezingt.
Tango Tinto bestaat uit Gerardo Agnese (Bandoneon) Virgilio Monti (Contrabas) Bárbara Varassi Pega (Vleugel) en ook Sander Rozeboom speelt een deuntje mee op de gitaar.

Het nummer is beschikbaar via iTunes

Gefeliciteerd Dominique en Marc met de geboorte van jullie zoon Jip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten