iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

2 januari 2014

Miley Cyrus toch met Adore You op hitjacht


Half november kozen wij bij Greatest-Hits voor Adore You van Miley Cyrus als Draaischijf. Dit deden wij naar aanleiding van geruchten dat dit haar nieuwe single zou worden. Kort na die geruchten kwam het volgende gerucht alweer dat SMS (Bangerz) haar nieuwe single zou worden maar wij kozen toch voor Adore You.

En we zaten goed met onze keuze want Adore You werd toch de volgende single van de voor veel opschudding zorgende Cyrus.
In haar videoclip van Wrecking Ball verscheen zij naakt op een sloopkogel, en op 1 januari verscheen ze op twitter tijdens de Darts finale op het kale hoofd van Michael van Gerwen wie ook wel de sloopkogel genoemd wordt.
Internet ontplofte bijna na het uitkomen van de Wrecking Ball video en de clip is inmiddels al meer dan 500 miljoen keer bekeken. Sex verkoopt dus moet Miley gedacht hebben en dus kroop ze voor haar video van Adore You het bed in in een lingerie setje en dat lijkt zo nu en dan ook nog eens te zijn verdwenen.
Uiteraard weten we dat de clip al een tijdje uit is, maar door onze vakantie hebben we niet eerder kans gehad de clip alsnog eens te plaatsen.
In de UP40 gaat ze in haar 6de week 4 plekjes naar beneden (18) maar wie weet helpt de clip haar toch nog aan een top10 hit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten