iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

21 januari 2014

When Its You is Remschijf



Vrijdag, 17 januari, is de nieuwe single van Ilse uitgekomen. 'When It's You', een uptempo nummer met een eighties feel, is afkomstig van haar meest recente album 'After The Hurricane - Greatest Hits & More'. Ilse schreef het nummer met de Amerikaanse country-artiest Rob Crosby. Heb je 'When It's You' nog niet gehoord, beluister de single hier. 'After The Hurricane - Greatest Hits & More' staat inmiddels ruim tien weken in de album Top10 en heeft de platina status inmiddels ruim behaald.
Deze hele week is het de Remschijf.

Ilse DeLange, artiestennaam van Ilse Annoeska de Lange (Almelo, 13 mei 1977), is een Nederlandse zangeres. Ze won in 1998, 2001, 2004 en 2009 een Edison en haar albums bereikten achttien keer platina.
In 1996 zong ze mee met de gelegenheidsgroep Wij, die de single De oorlog meegemaakt uitbracht. In 1998, inmiddels deel uitmakend van de groep Cash On Delivery, vertrok ze naar Nashville (Verenigde Staten) om, onder leiding van topproducer Barry Beckett, het album World of Hurt op te nemen. Doordat ze in de country-hoofdstad van de wereld een country-cd mocht opnemen, raakte ze bekend in Nederland. Haar debuutsingle I'm not so tough bracht ze voor het eerst op tv ten gehore bij de show van Paul de Leeuw.

Samen met Waylon zal ze Nederland in het Eurovisiesongfestival 2014 in Denemarken vertegenwoordigen. De twee vormen een duo genaamd The Common Linnets en zullen een country/bluegrass-nummer ten gehore gaan brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten