iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

24 februari 2014

A.J. Crane & Dewi Pechler zingen Somewhere Only We Know

We melde dit bericht al eerder, maar nu hebben we goed nieuws want de song is officieel te downloaden via iTunes.
Eind van de maand zal de begeleidende clip ook op youtube verschijnen en dan zien we de 2 top talenten ook echt in actie.
Het is (zo zegt A.J. zelf) een waanzinnig fijne clip geworden bij een mooie song.
Het nummer hebben wij ondertussen al mogen horen en ondanks dat het geen Keane is wat we horen is het een verdomd lekkere versie geworden van deze song. Wij zijn door het nummer te horen dus erg benieuwd naar de clip geworden maar daarvoor moeten we nog ff geduld hebben.

Op 29 januari jongstleden zijn AJ Crane en Dewi Pechler samen de studio van Ibeat in gedoken om een YouTube colleb te maken.
Ze hebben (naar eigen zeggen) een prachtige versie opgenomen van Keane's Somewhere Only We Know, waarbij ze worden begeleid door Thomas Dekker. En omdat er een mooie rol is weggelegd voor een al even mooie oude piano vermoeden wij dat het om een rustige versie gaat van het Keane nummer Somewhere Only We Know.

Bij Greatest-Hits scoort AJ Crane al weken lang erg goed in de UP40 en wij kunnen dan ook niet wachten tot het moment daar is.
Maar tot die tijd kunnen we je wel blij maken met een andere cover van Arjan, luister maar eens naar zijn versie van John Legend's All Of Me. En we hebben er ook even een clip van Dewi bij gezocht.
Blijf onze weblog volgen dan weet je zo snel mogelijk hoe de song klinkt die Arjan en Dewi hebben opgenomen.
De song is nu dus al te downloaden via  iTunes


Geen opmerkingen:

Een reactie posten