iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

21 februari 2014

Alarmschijf, Megahit en DanceSmash



Anouk ft. Afrojack - You & I = Alarmschijf


You & I is de titel van de nieuwe single van de Haagse rockchick Anouk. De zangeres heeft de single eind 2013 met Afrojack geschreven en nu is hij dus te verkrijgen via iTunes.Anouk goes dance?

Bij You & I verscheen ook een clip, waarin Anouk niet zelf te zien is maar danser en choreograaf Dwight Cheuk A Lam. "Ik had een filmpje van hem gezien op Youtube wat ik erg mooi vond en daarom heb ik hem gevraagd een choreografie te maken op You & I", aldus Anouk.


Oliver Heldens - Gecko = DanceSmash


De Rotterdamse producer Oliver Heldens slaat met Gecko een nieuwe richting in op TiĆ«sto’s label Musical Freedom.
Een verrassing is Gecko niet helemaal want de producties van Heldens beginnen ‘dieper’ te klinken. Zijn remix van Martin Garrix maakt van Animals ineens een Basshouse plaat. En Gecko klinkt beheerst, verfrissend en nog een stukje dieper dan zijn voorganger.
Oliver is 18 jaar en staat momenteel op nr. 2 van de Beatport charts met zijn Gecko. Niet zo heel gecko dus dat ze hem bij 538 uit hebben geroepen tot Dancesmash.



Chef' Special - In Your Arms = Megahit

Eind 2012 werd bij de vader van lead zanger Joshua kanker geconstateerd. De dokters konden nog maar
weinig voor hem doen. Joshua wist direct dat hij een liedje voor hem wilde schrijven. In eerste instantie lukte dit niet en ondertussen vertrok Chef'Special naar New York om te werken aan de opvolger van hun debuutalbum One For The Mrs. De avond voor ze de studio in gingen om alles op te nemen, trok Joshua zich nog even terug voor het slapen gaan. "Op een oud ideetje van Guido kwam er toch nog iets naar me toe. En dat werd 'In Your Arms'. En die werd voor papa,"vertelde Joshua op 3FM aan Giel.
De Megahit past dus helemaal in de lijn der verwachting van 3FM





Geen opmerkingen:

Een reactie posten